Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht voor uw feest, bruiloft, jubileum of verjaardag. Onze sfeervolle foyer en zalen en onze jarenlange ervaring garanderen dat het iets moois wordt. Natuurlijk kunnen we u helpen en tips geven voor uw bruiloft en feest. U kunt hierbij denken aan hapjes, buffet en programma. Samen met u organiseren we een feest dat perfect is aangepast aan uw wensen.

Wij nodigen u uit om langs te komen om de sfeer te proeven, de zalen te bezichtigen en om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. Bij voorkeur op afspraak opdat we alle tijd kunnen nemen om het een en ander met u af te spreken.

Om uw feest geheel naar wens te laten verlopen kunt u in overleg met ons een cateraar laten komen. Wij kunnen u ook iets aanbevelen.  Wij werken graag samen met catering Hermanussen en de Heerlijkheid catering.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.