De Horst is weer open

Beste dorpshuis-gebruikers,

Na een lange periode waarin het dorpshuis gesloten was omwille van de corona-maatregelen, zijn wij blij dat we het gebouw weer mogen openstellen, uiteraard onder strikte voorwaarden van het RIVM.

Omdat de meeste reguliere activiteiten die normaal plaatsvinden in het dorpshuis, in de maand juni afgelopen zijn, staan er voor de komende tijd weinig activiteiten op de planning.

Toch willen we jullie, gebruikers van het dorpshuis, in de gelegenheid stellen om per groep van maximaal 30 personen samen te kunnen zijn. Bijvoorbeeld om de afsluiting van het seizoen te vieren waar zo abrupt een einde aan kwam. Of om plannen te maken voor het nieuwe seizoen, de jaarvergadering te organiseren die afgelast is, of om gewoon weer eens samen te zijn.

Wij zullen ons natuurlijk aan alle richtlijnen van het RIVM houden. Daarom vragen we jullie om vooraf te reserveren (aanmelden bij Lia via 06-21946121). Gezelligheid op afstand dus.

Verder denken wij na over mogelijkheden in en om het dorpshuis gedurende de komende maanden. Normaalgesproken sluit het dorpshuis haar deuren tijdens de zomervakantie, maar dit jaar willen we een uitzondering maken, nu veel mensen in en om hun huis verblijven. Goede ideeën hiervoor zijn welkom.

Wij hopen jullie snel weer te ontmoeten in ons dorpshuis!

Personeel en bestuur van dorpshuis de Horst